Toorenent.nl Podcasts

Podcasts

Sinds 2019 heb ik het podcasten ontdekt.

De eerste podcast was De Schuldenaar die ik maakte voor Theatercollectief Huis van Theater. Dit was een podcast over schulden en schuldhulpverlening trajecten die uiteindelijk moest uitmonden in een voorstelling die in de kleine theaters in Nederland door mijzelf gespeeld zou gaan worden. Toen echter dit project en het bestaan van Huis van Theater door de coronacrisis werd beëindigd, ben ik zelf begonnen met het uitgeven en produceren van diverse podcasts.

Alle podcasts die ik maak zijn te vinden op de bekende podcast kanalen zoals Spotify, Stitcher, Appel Podcast, Google Podcast en nog vele anderen. Van sommige opnames wordt tevens een video gemaakt die terug te vinden zijn op mijn Youtube Kanalen en Facebookpagina.

Hieronder vind u de podcasts die ik momenteel, maak, produceer en uitgeef.

Links Geleuter is een opinie podcast waarin theatermaker, acteur, podcaster en opiniemaker, Bastiaan Toorenent, een maatschappelijk of politiek onderwerp bespreekt.

Bastiaan houd zich graag aan de feiten en baseert daar doorgaans zijn links georiënteerde mening op. Tevens probeert hij door goed uitgezochte informatie politieke en maatschappelijke problemen inzichtelijk te maken voor iedereen om zo af te rekenen met des informatie en fake news. Podcast Links Geleuter verschijnt ook op YouTube als politieke vlog.

Luister hier boven direct de laatste aflevering ^

Klik hier om naar de afleveringen te gaan.

Podcast Geëngageerd Gelul is uniek omdat het gaat om een column podcast.

Iedere week schrijft Bastiaan Toorenent meerdere columns over maatschappelijke of politieke onderwerpen. Deze columns zijn vaak humoristisch, ontroerend, tegendraads, provocerend en zelfs soms populistisch. Om te zorgen dat zoveel mogelijk mensen kunnen genieten van de columns, maakt Bastiaan een selectie die hij voorleest in deze podcast. Iedere column is kort en uniek om naar te luisteren. Een echte aanrader als je het nieuws en gebeurtenissen op een andere wijze belicht wil zien.

Luister hier boven direct de laatste aflevering ^

Klik hier om naar alle afleveringen te gaan.