Links is de Schuldige! | Aflevering 8


In deze aflevering van de podcast De Ochtend Wandeling bespreekt Bastiaan Toorenent dat veel van de huidige crisissen , die ons land doormaakt, verweten worden aan linkse politieke partijen. GroenLinks en Partij voor de Dieren krijgen de schuld van nieuwe klimaat regels, het stikstof beleid, asielcrisis en energiecrisis. Bastiaan wil er daarom even op wijzen dat de echte linkse partijen, zoals GroenLinks, SP en Partij voor de Dieren, geen beleid hebben gemaakt aangezien ze nog nimmer hebben geregeerd.

Ook wijst hij erop dat Linkse Politieke hetzelfde vaak doet met de rechtse partijen als PVV, Forum en JA21. Deze partijen hebben ook nooit echt beleid gemaakt en zijn niet schuldig aan een te hart asielbeleid of het Neoliberalisme.

Hierboven kunt u de aflevering direct beluisteren vanaf deze website. Tevens kunt u zich abonneren via Spotify, Apple Podcast, Google Podcast en diverse andere podcast platformen.

Hierboven kunt u de video van de podcast aflevering bekijken vanaf deze website. Tevens kunt u zich via onze YouTube kanaal abonneren op de video’s van de podcast.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *