LINKS GELEUTER S2/E40| Complotdenkers vallen eigen vertegenwoordigers Willem Engel en Thierry Baudet aan!


Categories :
#thierryisgevaccineerd

In deze aflevering van de podcast Links Geleuter bespreekt Bastiaan Toorenent het nieuwe fenomeen dat complotdenkers complotten geloven over andere complotdenkers.

Afgelopen week was de hashtag #Thierryisgevaccineerd trending op socialenmedia, al enkele maanden gaat het gerucht dat Willem Engel in dienst is van de AIVD en complotdenkers met nette rode schoenen, zijn eigenlijk onderdeel van het wereldwijde pedofiele netwerk. De eensgezindheid onder de complotdenkers lijkt steeds verder uiteen te vallen. Een ontwikkeling die Bastiaan met veel enthousiasme aanmoedigt aangezien dit volgens hem en vele experts gaat leiden tot versplintering en het uiteenvallen van diverse complotdenker organisaties. “Dit kan alleen maar goed zijn aangezien daarmee alleen een kleine groep extremisten overblijft die niet echt meer een gevaar vormt voor de maatschappij.” zegt Bastiaan Toorenent.

Hierboven kunt u direct naar de aflevering van de podcast luisteren.
Tevens kunt u zich abonneren op de podcast Links Geleuter via Spotify, Apple Podcast, Google Podcast en diverse andere podcast platformen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *