LINKS GELEUTER S2/E37 | Hoe om te gaan met de leugens van Forum voor Democratie?


Categories :
Thierry Baudet

In deze aflevering van de podcast Links Geleuter bespreekt Bastiaan Toorenent hoe hij vindt dat andere politici om zouden moeten gaan met beweringen van Forum voor Democratie.

Bastiaan laat direct zien in deze aflevering hoe FvD wel degelijk steeds weer de vergelijking maakt tussen de huidige coronamaatregelen en de Holocaust.

“Thierry Baudet beweert steeds weer dat dit niet het geval is, echter als je de directe geluidsfragmenten van speeches en debatten die hij en zijn partijgenoten hebben gehouden erbij neemt, is dit een duidelijke leugen.”
Bastiaan denkt dat dit ook de enige manier is om om te gaan met deze beweringen van het Forum. Blijf hen met werkelijk feiten zo hart mogelijk bestrijden. Alleen gewapend met feiten, geluid en of video materiaal, kan je de vele leugens en historisch incorrecte beweringen van Baudet en zijn kornuiten, aan het licht brengen. “Negeren is niet de oplossing maar juist zo hard als kan en binnen het beschaafde debat mogelijk is, bestrijden is het enige wat helpt,” volgens Bastiaan Toorenent.

Luister hierboven direct naar de aflevering van de podcast Links Geleuter.
U kunt zich ook abonneren op de podcast via Spotify, Apple Podcast, Youtube, Google Podcast en diverse andere platformen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *