LINKS GELEUTER S2/E35 | Slechtste persconferentie ooit!


Categories :
Mark Rutte

In deze aflevering van de podcast LINKS GELEUTER bespreekt Bastiaan Toorenent de persconferentie van gisteren en de maatregelen die zijn aangekondigd.

Hoewel Bastiaan achter veel maatregelen staat en vindt dat de overheid zelfs verder had mogen gaan, vindt hij ook dat de persconferentie zelf zeer slecht was.
“De twijfel taal en het zonder echte overtuiging brengen van de maatregelen zorgt er alleen maar voor dat mensen gaan twijfelen aan de noodzaak van de maatregelen. Zelfs als je niet zeker bent of het zal helpen, zal je als politicus het toch moeten brengen alsof je het wel zekere weet.”
Bastiaan vindt daarnaast nog dat de overheid gewoon eerlijk zou moeten zijn over het feit dat zij eigenlijk gewoon wil dat zoveel mogelijk mensen zich laten vaccineren en de maatregelen wel degelijk daarin een push middel zijn.

Hieronder kunt u direct luisteren naar de aflevering op deze pagina

Tevens kunt u zich abonneren op de podcast LINKS GELEUTER via Spotify, Apple Podcast, Google Podcast, Amazon Music en diverse andere podcast platformen.

Hieronder kunt u direct kijken naar de video van de aflevring

Tevens kunt u zich abonneren op de video’s van de podcast LINKS GELEUTER via de YouTube Kanalen van Toorenent.nl of door de Facebook Fanpagina van Bastiaan Toorenent te gaan volgen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *