LINKS GELEUTER S2/E34 | Waren de normen en waarden van het CDA altijd al zo huichelachtig?


Categories :
Wopke Hoekstra, tekening van Bastiaan Toorenent

In deze aflevering van de podcast LINKS GELEUTER bespreekt Bastiaan Toorenent waarom hij vindt dat het CDA inmiddels al haar Fatsoen is kwijtgeraakt. 

De politici van de inmiddels geminimaliseerde christelijke partij pretenderen nog steeds de partij te zijn van de normen en waarden. Echter blijkt uit een net verschenen boek van de gerenommeerde Journalisten Thijs Broer en Peter Kee dat  iedere vorm van fatsoen ver te zoeken is, in zowel de onderlinge omgang en behandeling als naar politieke leiders en kamer leden van andere partijen. Daarom reist de vraag bij Bastiaan; was al het geroep om normen en waarden van het CDA in het verleden, altijd al niets anders dan huichelachtige kiezersbedrog?

Hieronder kunt u direct vanaf deze website luisteren naar deze aflevering van de podcast

Tevens kunt u zich abonneren op de podcast LINKS GELEUTER via Spotify, Apple Podcast, Google Podcast en diverse andere podcast platformen.

Hieronder kunt u direct kijken op deze pagina naar de video van deze aflevering van de podcast

Tevens kunt u zich abonneren op de video’s van de podcast LINKS GELEUTER via de YouTube Kanalen van Toorenent.nl of door de Facebook Fanpagina van Bastiaan Toorenent te gaan volgen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *