LINKS GELEUTER S2/E32 | Moet Thierry Baudet vervolgd worden voor zijn racistische en homofobe uitspraken?


Categories :
Fascistische, antisemitische, racistische homofoob, Thierry Baudet

In deze aflevering van de podcast LINKS GELEUTER bespreekt Bastiaan Toorenent waarom hij vindt dat Thierry Baudet niet vervolgd zou moeten worden voor de uitspraken van afgelopen weekend. Hoewel Bastiaan een sterke tegenstander is van de politiek leider van de FVD, steeds de onintelligente verdraaiingen en leugens die Thierry Baudet bijna dagelijks verspreid zal blijven benoemen en al de homofobe, antisemitische en racistische uitspraken van de fascistische politicus veracht en verwerpt, vindt hij ook dat vervolging alleen moet plaatsvinden als er ook werkelijk spraken is van een strafblaarfeit.


“Dat Wilders is vervolgd en tot twee keer toe is veroordeeld voor de minder Marokkanen uitspraken buiten het parlement, vind ik een goede zaak. Het geeft duidelijk een grens aan waar ook politici zich aan moeten houden.
Maar zolang Thierry Baudet zich binnen de bewegingsvrijheid van de vrijheid van meningsuiting blijft bewegen, dan moeten we als Linkse politieke aanhangers niet steeds roepen om vervolging. Wel moeten we hem aanduiden voor wat hij werkelijk is, een onintelligente, antisemitische, racistische, homofoob,” zegt Bastiaan.
Ook de vergelijking met Hitler die vaak gemaakt wordt vindt Bastiaan Toorenent niet goed omdat het de discussie doodslaat en de ophef veroorzaakt die Thierry Baudet zo graag wil bereiken.

Hieronder kunt u direct vanaf deze website luisteren naar de podcast aflevering.

U kunt zich ook abonneren op de podcast LINKS GELEUTER via Spotify, Apple Podcast, Google Podcast en diverse andere podcast platformen.

Hieronder kunt u direct op deze pagina de video van deze aflevering van de podcast bekijken.

U kunt zich ook abonneren op de video’s van de podcast LINKS GELEUTER via de YouTube kanalen van Toorenent.nl of door de Facebook Fanpagina van Bastiaan Toorenent te gaan volgen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *