De Ochtend Wandeling SPECIAL! | Een verenigd Europa is een eeuwenoude christelijke traditie.


Categories :
Special

In deze eerste special van de podcast De Ochtend Wandeling duikt Bastiaan Toorenent de geschiedenis is van een verenigd Europa.

Waar PVV en Forum voor Democratie steeds benadrukken dat ze de christelijke tradities van Nederland willen behouden, gaan ze tegelijkertijd keihard tegen dezelfde traditie in als het om Europa gaat.
Bastiaan legt uit dat vele christelijke vorsten en zelfs keizers juist Europa Verenigde onder het christendom en dat de huidige vereniging dus heel goed past in de christelijke tradities die de PVV en Forum voor Democratie zo graag willen behouden.
Nu die partijen toch uit Europa willen stappen is het maar de vraag of ze werkelijk zo vast willen houden aan de echte christelijke tradities die ons land kent.

Een of twee keer per maand komt Bastiaan Toorenent met een Podcast Special aflevering, waarin hij in de geschiedenis duikt van een hedendaags politiek of maatschappelijk onderwerp. Hiermee wil Bastiaan de luisteraars en kijkers van de podcast meer achtergrond geven waarom hij zijn eigen mening is toegedaan. Tevens hoopt Bastiaan het publiek van de podcast hiermee beter te informeren zodat ook zij een eigen overwogen mening kunnen vormen.

Hierboven kunt u direct de Special beluisteren op deze website. Tevens kunt u zich abonneren op de podcast via Spotify, Apple Podcast, Google Podcast en diverse andere podcast kanalen.

Hierboven kunt u direct de video van de Special bekijken. Tevens kunt u zich abonneren op de podcast video’s via onze YouTube Kanalen of door Bastiaan Toorenent zijn Facebook Fanpagina te gaan volgen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *