De Ochtend Wandeling S2/E25 | Zijn de problemen met bewindslieden van Rutte 3 een voorbode voor Rutte 4?


Categories :

In deze aflevering van de podcast De Ochtend Wandeling bespreekt Bastiaan Toorenent de zoveelste problemen met bewindslieden van kabinet Rutte 3.

Afgelopen weekend moest als eerst Staatssecretaris Ankie Broekers Knol door het stof omdat zij stuitende uitspraken over Afghaanse vluchtelingen had gedaan in een geautoriseerd interview. Vervolgens werd bekend dat Wopke Hoekstra in de panama papers staat omdat hij aandelen had in een belastingontwijkend bedrijfje voordat hij minister werd.
Bastiaan hoopt dat alle problemen die er nu zijn met ministers en staatssecretarissen niet een voorbode is voor het nog te formeren Kabinet Rutte 4. Daarbij hoopt hij dat er zo min mogelijk bewindslieden vanuit Rutte 3 over gaan naar Rutte 4 omdat deze bestuurders inmiddels geen enkele geloofwaardigheid meer hebben.

Hierboven kunt u direct luisteren naar de aflevering van de podcast. Tevens kunt u zich abonneren op de podcast De Ochtend Wandeling via Spotify, Apple Podcast, Google Podcast en diverse andere podcast platformen.

Hierboven kunt u direct kijken naar de video van deze aflevering van de podcast. Tevens kunt u zich abonneren op de video’s van de podcast De Ochtend Wandeling via de YouTube kanalen van Toorenent.nl of door de Facebook Fanpagina van Bastiaan Toorenent te gaan volgen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *