De Ochtend Wandeling S2/E19 | Formatie Poppenkast stop is niets meer dan een week wachten voor de Bühne!


Categories :
Cartoon van Remkes

In deze aflevering van de podcast De Ochtend Wandeling bespreekt Bastiaan Toorenent het afgelopen formatie weekend en het zogenaamde voorzichtig optimisme.

Komende week zal de formatie poppenkast niet meer bij elkaar komen. Dit zogenaamd omdat de dames en heren politici het deze week te druk hebben met Prinsjesdag en de Algemene Beschouwingen. Maar ze zeiden toch in dit weekend dat ze haast hadden?

Bastiaan Toorenent heeft een nogal cynische gedachte aan het afgelopen weekend overgehouden. “Het lijkt er bijna op dat de partijen er wel degelijk al uit zijn maar dat, na alle gebeurtenissen van vorige week waarin het demissionaire kabinet 2 ministers heeft verloren, dit nu niet het juiste beeld aan de bevolking afgeeft. De partijen horen nog boos op elkaar te zijn, dus voeren ze nu een poppenkast show op waarin ze een week wachten voor de bühne omdat politiek beter over komt.”

Hoewel Bastiaan slechts speculeert en geen bewijs heeft dat de cynische gedachte ook werkelijk klopt, is het een gedachte die hem niet meer loslaat.

Hierboven kunt u direct de aflevering van de podcast beluisteren vanaf deze website. Tevens kunt u zich abonneren op de podcast via Spotify, Apple Podcast, Google Podcast en diverse andere podcast platformen.

Hierboven kunt u direct de video van deze aflevering van de podcast bekijken. Tevens kunt u zich abonneren op de video’s van de podcast via mijn YouTube Kanalen of mijn Facebook Fanpagina.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *