De Ochtend Wandeling S2/E16 | De Schuld van de corona toegang app ligt bij de ongevaccineerden.


Categories :

In deze aflevering van de podcast De Ochtend Wandeling bespreekt Bastiaan Toorenent waarom hij vindt dat de corona toegang app een logisch gevolg is van de ongevaccineerde. Daarom stoort hij zich eraan dat mensen nu over deze app moeilijkheden maken.

“Het is prima dat mensen zich niet willen laten vaccineren. Iedereen moet daarin zijn vrije keuze hebben. Het is zelfs zo dat iedereen vrij is om zich wel of niet te laten testen. Maar als jij een bepaalde keuze maakt dan zitten daar consequenties aan verbonden. Dat met name de mensen die zich niet willen laten vaccineren keihard roepen om de vrijheid van keuze maar tegelijkertijd niet de consequenties van die keuze willen aanvaarden, vind ik belachelijk en extreem kinderachtig gedrag. Zeker omdat als zij niet de consequenties van hun keuzes willen aanvaarden en de gevaccineerde meerderheid dat toe zou staan, het die gevaccineerde meerderheid is die de consequenties, zoals nieuwe corona maatregelen, van de keuze van de ongevaccineerde minderheid maar moet accepteren. Dat is in mijn ogen niet rechtvaardig.”

Bastiaan Toorenent vindt wel dat de test mogelijkheid van de corona toegang app moet blijven bestaan omdat je zo iedereen de mogelijkheid geeft om wel ergens naar binnen te kunnen gaan. Dat de testen niet meer gratis worden in de toekomst ziet Bastiaan dan weer als een consequentie voor de ongevaccineerde.

Hierboven kunt u direct luisteren naar de aflevering van de podcast vanaf deze website. Tevens kunt u zich abonneren op de podcast via Spotify, Apple Podcast, Google Podcast en diverse andere podcast platformen.

Hierboven kunt u de video van deze aflevering van de podcast bekijken. Tevens kunt u zich abonneren op de video’s van de podcast via onze YouTube Kanalen of door Bastiaan Toorenent zijn Facebook Fanpagina te gaan volgen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *