De Ochtend Wandeling S2/E14 | Steun van de VVD voor het Woon Protest is Huichelarij!


Categories :

In deze aflevering van de Podcast De Ochtend Wandeling maakt Bastiaan Toorenent zich kwaad over de, in zijn ogen, huichelachtige houding van de VVD ten opzichte van de woningnood en het aankomende Woon Protest.

“De VVD is de enige continue factor geweest in het woningbeleid van de afgelopen 11 jaar. Zij hebben de woningcoöperaties geprivatiseerd. Zij hebben hen gedwongen om meer dan de 50% van de huur woningen te verkopen. Zij hebben iedere regel om investeerders en of huisjesmelkers aan te pakken, tegen gehouden. Zij hebben de participatie samenleving ingevoerd waardoor bejaardenhuizen zijn gesloten en aanleunwoningen zijn gesloopt waardoor er geen enkele doorstroming is in de huizenmarkt en zij houden steeds weer milieu regels tegen om de stikstofcrisis aan te pakken zodat de bouwstop opgeheven zou kunnen worden.
EN ZIJ GAAN NU DOEN ALSOF ZE ACHTER HET PROTEST STAAN EN ANDEREN VERANTWOORDELIJK ZIJN VOOR DE SITUATIE WAAR DE WONINGMARKT ZICH NU IN BEGEEFT?”
Bastiaan maakt zich met name kwaad hierover omdat de VVD ook degene in zijn ogen is die de formatie nu zo lang laat duren en de Urgenda uitspraak van de rechter steeds maar weer naast zich neerlegt.
“De VVD heeft boter op zijn hoofd en zou eerst een gewoon moeten toegeven dat het woningenbeleid tot nu toe absoluut niet gewerkt heeft en alleen maar voor meer problemen heeft gezorgd.

Hierboven kunt u de podcast aflevering direct luisteren vanaf deze pagina. Tevens kunt u zich op alle afleveringen van de podcast abonneren via Spotify, Apple Podcast, Google Podcast en diverse andere podcast kanalen.

Hierboven kunt u er ook voor kiezen om de video van de podcast aflevering te bekijken. Tevens kunt u zich abonneren op de video’s van de podcast via mijn YouTube kanalen of door mijn Facebook Fanpagina te gaan volgen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *