De Ochtend Wandeling S2/E12 | Moet Johan Remkes als Formateur de Van Gaal Methode toepassen?


Categories :

In deze aflevering van de podcast De Ochtend Wandeling bespreekt Bastiaan Toorenent waarom hij vindt dat Johan Remkes als 5e formateur, de methode van Louis van Gaal moet toepassen op de formatie.

Louis van Gaal heeft gisteren voor de zoveelste keer laten zien dat hij een geweldige crisismanager is en het beste uit spelers weet te halen, zelfs als kort geleden nog de verhoudingen binnen het elftal totaal verstoord leken te zijn.
Dit deed Bastiaan, na het verschrikkelijke formatie debat in de tweede kamer waar partijen steeds naar andere wijzen en niet zelf de verantwoordelijkheid nemen, denken dat de formateurs tot nog toe te aardig zijn geweest voor de heren en dames politici. Daarom hoopt hij er ergens op dat de ervaren Johan Remkes eens goed naar de methodes van Louis van Gaal kijkt en deze vertaald naar het formatie proces.

“Strenge maar duidelijke regels die vooraf worden opgesteld en waar iedereen zich aan dient te houden. Niemand mag of kan ineens de regels gaan veranderen en als je er niet aan houd krijg je de wind van voren en of een straf maatregel. Tegelijkertijd wordt er heel goed geluisterd naar wat ieder individuele partij wil. Alleen zo denk ik dat er nog enige beweging komt in de formatie. Zo niet dan stevenen we af op een nieuwe mislukking die wel eens tot nieuwe verkiezingen zouden kunnen gaan leiden”, zegt Bastiaan.

Hierboven kunt u direct kiezen om de aflevering te beluisteren vanaf deze pagina. Tevens kunt u zich abonneren op de podcast via Spotify, Apple Podcast, Google Podcast en diverse andere podcast kanalen.

Hierboven kunt u er ook voor kiezen om de video van de aflevering van de podcast te bekijken. Tevens kunt u zich abonneren op de video’s van de podcast via mijn YouTube Kanalen of door mijn Facebook Fanpagina te gaan volgen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *