De Ochtend Wandeling S2/E08 | Formule 1 Fans die bedreigingen hebben geuit moeten hard worden aangepakt!


Categories :
Max Verstappen

In deze aflevering van de podcast De Ochtend Wandeling legt Bastiaan Toorenent uit waarom hij vindt dat formule 1 fans die de afgelopen tijd bedreigingen hebben geuit tegen formule 1 tegenstanders, hard moeten worden aangepakt.

Gisteren werd de laatste rechtszaak tegen de Grand Prix Nederland gewonnen door de F1 organisatie en Circuit Zandvoort. Hoewel Bastiaan al vond dat het Kort Geding weinig kans van slagen had, vindt hij ook dat de milieuorganisatie wel het recht had om het kort geding aan te spannen. Daarom maakt Bastiaan zich nu ook kwaad over dat Zandvoorters en andere Grand Prix fans, het nodig vonden om de milieuorganisatie en haar advocaat fysiek en online te bedreigen. “Als je alleen kan schelden tegen iemand die het niet met je eens is, dan ben je gewoon niet serieus meer te nemen. Ga je ook nog bedreigen mag je van mij hard worden aangepakt en een meldplicht krijgen of zelfs een paar dagen vastgezet worden,” zegt Bastiaan.

Hij maakt geen verschil voor wie dan ook in zijn opvatting. Milieuorganisaties, corona ontkenners, voetbal supporters, rechtse maar ook linkse politieke activisten, moeten in zijn ogen allemaal leren dat iemand uitschelden en bedreigen niet valt onder de vrijheid van meningsuiting en in feite strafbaar gesteld is in de Nederlandse wet.

Hierboven kunt u direct de video van deze aflevering van de podcast De Ochtend Wandeling bekijken.
Tevens kunt u zich abonneren op de video’s van de podcast via mijn YouTube Kanaal of door mijn Facebook Fanpagina te gaan volgen.

Wilt u liever alleen luisteren naar de podcast aflevering, dan kan dat hierboven direct vanaf deze website.
Ook kunt u zich abonneren op de podcast via Spotify, Apple Podcast, Google Podcast en diverse ander podcast platformen

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *