De Ochtend Wandeling S2/E07 | Wopke Hoekstra en Mark Rutte weten niet meer wat Landsbelang betekend!


Categories :

In deze nieuwe aflevering van de Podcast De Ochtend Wandeling bespreekt Bastiaan Toorenent waarom hij vindt dat Wopke Hoekstra en Mark Rutte totaal vergeten zijn wat Landsbelang betelend.

Hoewel Sigrid Kaag en Mark Rutte een inhoudelijk stuk hebben geschreven waar ook GroenLinks en PvdA zich in kunnen vinden, blijven met name Mark Rutten En Wopke Hoekstra deze combinatie voor een nieuw kabinet blokkeren.
Ondanks dat we nog steeds in een coronacrisis zitten, woningnood historisch hoog is, de klimaatcrisis met de dag erger wordt en nog steeds burgers dagelijks vertrapt worden door de belastingdienst, zijn de leiders van de VVD en het CDA alleen maar bezig met hun eigenbelang, zegt Bastiaan Toorenent.

Hierboven kunt u direct luisteren naar de aflevering van de podcast. Teven kunt u zich natuurlijk abonneren op de podcast via Spotify, Apple Podcast, Google Podcast en diverse andere podcast kanalen.

Hierboven kunt u er ook voor kiezen om de video van deze aflevering van de podcast terug te kijken. Tevens kunt u zich abonneren op de video’s van de podcast via mijn YouTube Kanaal of door mijn Facebook Fanpagina te gaan volgen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *