De Ochtend Wandeling S2/E05 | Samenwerking PvdA en GroenLinks moet tot een fusie leiden!


Categories :
Gezamenlijk logo van PvdA en GroenLinks

In deze aflevering van de podcast De Ochtend Wandeling bespreekt Bastiaan Toorenent waarom hij vindt dat de intense samenwerking van GroenLinks met de PvdA uiteindelijk tot een fusie moet leiden.

PvdA en GroenLinks houden elkaar vast in de formatie en lijken steeds intenser als tweede kamer fracties samen te werken. Daarom zijn de geruchten dat de beide partijen gaan fuseren ook niet heel erg schokkend. Toch is er de laatste tijd veel negatief geluid, vooral van oudere partij bonzen uit de PvdA, ten opzichte van zo’n fusie. Bastiaan is het absoluut niet eens met deze oude partij bonzen en geeft aan waarom hij vindt dat juist een fusie de enige echte redding is voor de beide partijen.

Hierboven kunt u direct luisteren naar de aflevering van de podcast. Tevens kunt u zich abonneren op de podcast via Spotify, Apple Podcast, Google Podcast en diverse andere podcast kanalen.

Luistert of kijkt u graag naar de podcast De Ochtend Wandeling? Steun Bastiaan Toorenent dan nu en klik op bovenstaande knop waardoor u vriend van de show wordt met een éénmalige donatie.

Hierboven kunt u er ook voor kiezen om de video van deze aflevering van de podcast te bekijken. Tevens kunt u zich abonneren op de video’s van de podcast op mijn YouTube Kanaal of door mijn Facebook Fanpagina te gaan volgen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *