De Ochtend Wandeling S2/E04 | Alles van Prins Bernhard jr. moet geboycot worden!


Categories :
Prins Bernard jr.

In deze nieuwe aflevering van de podcast De Ochtend Wandeling roept Bastiaan Toorenent op om alles wat miljonair en huisjesmelker Prins Bernard Junior doet te boycotten.

Het feit dat er van alles mis is met de GP Zandvoort, Liberty Global het college van Zandvoort en het Circuit van Zandvoort, niet of maar voor een gedeelte beloftes na komen en dat het een evenement is die zowel het milieu belast als de Zandvoortse belastingbetaler, kan Bastiaan allemaal nog begrijpen en misschien zelfs tolereren. “Natuurlijk mogen mensen hier hun onvrede over uiten of zelfs schande van spreken maar wat mij betreft raakt dat niet de kern van het probleem. De kern zit hem volgens mij in dat er een man eigenaar is van het circuit die zoveel privilege geniet dat hij ieder contact met de werkelijk maatschappij kwijt is.”
Bastiaan maakt zich met name kwaad aan het eind van de podcast over het lef dat Prins Bernard jr heeft gehad om artiesten te vragen gratis te komen optreden tijdens de GP in Zandvoort. “De cultuur en evenementen sector heeft het zwaarste te leiden onder de nog steeds voortdurende corona crisis en het prinsje vindt, terwijl hij zelf miljoenen aan de Grand Prix verdiend, dat het zo’n eer is om tijdens de F1 te mogen optreden dat daar dus niet voor betaald hoeft te worden! Iedereen die het met hem eens is, is wat mij betreft geen concert, optreden en of andere culturele uiting waard.” zegt Bastiaan.

Hierboven kunt u direct luisteren naar de aflevering van de podcast. Tevens kunt u zich abonneren op de podcast via Spotify, Apple Podcast, Google Podcast en diverse andere podcast platformen.

Luistert of kijkt u graag naar de podcast De Ochtend Wandeling?
Steun Bastiaan Toorenent dan nu door op bovenstaande knop te drukken en met een éénmalige donatie vriend te worden van de show.

Hierboven kunt u ervoor kiezen om de video van deze aflevering van de podcast te bekijken. Tevens kunt u zich abonneren op de video’s van de podcast via mijn YouTube Kanaal of door mijn Facebook Fanpage te gaan volgen.

Hieronder vindt u het filmpje van zanger Joshua Nolet van de band Chef’Special waarin hij spreekt over de vraag om gratis te spelen op de GP Zandvoort.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *