De Ochtend Wandeling S2/E03 | Nederland moet Afghanen die de Navo geholpen hebben, opvangen!


Categories :
Afghanen klampen zich aan Amerikaans vliegtuig om te vluchten

In deze aflevering van de podcast De Ochtend Wandeling bespreekt Bastiaan Toorenent waarom hij vindt dat alle Afghanen die het Nederlandse leger hielpen bij de Kunduz missie, zonder problemen opgenomen moeten worden in de Nederlandse maatschappij. Tevens pleit Bastiaan ervoor dat Europa ook Afghaanse werknemers van het Amerikaanse leger opvangt en een nieuw leven bied, nu het erop lijkt dat Amerika zelf niet haar #verantwoordelijkheid neemt voor deze mensen.

Hierboven kunt u direct vanaf deze pagina luisteren naar deze aflevering van de podcast. Tevens kunt u zich abonneren op de podcast via Spotify, Apple Podcast, Google Podcast en diverse andere podcast kanalen.

Luistert of kijkt u graag naar de podcast De Ochtend Wandeling? Steun Bastiaan Toorenent dan door hierboven te klikken op de knop en vriend van de show te worden met een eenmalige donatie.

Hierboven kunt u er ook voor kiezen om de video van deze aflevering van de podcast te bekijken. Tevens kunt u zich abonneren op de video’s van de podcast via mijn YouTube Kanaal of door mijn Facebook Fanpagina te gaan volgen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *