De Ochtend Wandeling S2/E02 | 8% Loonsverhoging voor docenten gaat niet Helpen!


Categories :

In deze aflevering van de podcast De Ochtend Wandeling bespreekt Bastiaan Toorenent waarom hij denkt dat de 8% loonsverhoging, waarmee Minister Arie Slob nu komt voor docenten uit achterstandsgebieden, niets gaat uitmaken in de strijd tegen het chronische lerarentekort.
Kleinere klassen, minder werkdruk en minder bureaucratie samen met een loonsverhoging voor alle docenten, zou volgens Bastiaan een veel betere stap zijn in de goede richting. Gelukkig is Arie Slob demissionair en mag het onderwijs hopen op een betere minister van onderwijs in het volgende kabinet.

Hierboven kunt u direct luisteren naar deze aflevering van de podcast, direct vanaf deze pagina. Tevens kunt u zich abonneren op de podcast via Spotify, Apple Podcast, Google Podcast en diverse andere podcast platformen.

Luistert of kijkt u graag naar de podcast DE OCHTEND WANDELING? Steun Bastiaan Toorenent dan door hierboven op de knop te drukken en vriend van de Show te worden met een eenmalige donatie.

Hierboven kunt u er ook voor kiezen om de video van deze aflevering van de podcast te bekijken. Tevens kunt u zich ook abonneren op de video’s van de podcast via mijn YouTube kanaal of door mijn Facebook Fanpage te gaan volgen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *