De Ochtend Wandeling S1/E93 | Versoepelingen kwamen veel te vroeg!


Categories :

In deze aflevering van de podcast De Ochtend Wandeling bespreekt Bastiaan Toorenent de nieuwe oplopende besmettingen van het coronavirus. Bastiaan neemt het vooral het kabinet en in het bijzonder Hugo de Jonge omdat zij veel te snel hebben versoepeld. Natuurlijk zijn mensen, ook jongeren, zelf verantwoordelijk dat zich aan de anderhalve meter maatregel houden maar om de schuld alleen bij de jongeren te leggen vindt hij niet eerlijk. Volgens Bastiaan moet het Kabinet en het OMT het natuurlijke gedrag van jongeren ten opzichte van eigen veiligheid en gezondheid meewegen in het wel of niet versoepelen van maatregelen.

Hierboven kunt u direct luisteren naar de aflevering van de podcast. Tevens kunt u via Spotify, iTunes, Google Podcast, Apple podcast en diverse andere podcast platformen zich abonneren op de podcast.

Luistert u graag naar de podcast De Ochtend Wandeling? Steun ons dan door hierboven op de knop te drukken en VRIEND VAN DE SHOW te worden met een eenmalige donatie.

Hierboven kunt u er ook voor kiezen om de video van de podcast te bekijken. Tevens kunt u zich abonneren op de video’s van de podcast via mijn YouTube Kanaal en door mijn Facebook Fanpagina te volgen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *