De Ochtend Wandeling S1/E92 | Is het logisch dat de boeren protesteren of zijn ze aan het zeuren?


Categories :

In deze aflevering van de podcast De Ochtend Wandeling bespreekt Bastiaan Toorenent de nieuwe protesten van de boeren. Hoewel hij vindt dat de overheid meer compensatie aan de boeren zou moeten geven, denkt Bastiaan ook dat de boeren hun instelling moeten veranderen. Volgens hem gaat het Stikstof probleem niet meer weg dus kunnen de boeren, die toch voor de meeste uitstoot van stikstof zorgen, niet alles maar bij hetzelfde houden. Bastiaan is blij dat het CDA nu eindelijk na het laatste CPB rapport zich ook heeft geschaard onder de partijen die vinden dat de veestapel moet halveren. Toch houd hij wel een slag om de arm want er is niets zo veranderlijk als de mening van een politieke partij.

Hierboven kunt u direct luisteren naar deze aflevering van de podcast vanaf deze pagina. Tevens kunt zich abonneren op de podcast via Spotify, iTunes, Apple Podcast, Google Podcast en diverse andere podcast platformen.

LUISTERT U GRAAG NAAR DE PODCAST DE OCHTEND WANDELING? STEUN ONS DAN DOOR HIER BOVEN OP DE KNOP TE DRUKKEN EN VRIEND VAN DE SHOW TE WORDEN MET EEN EENMALIGE DONATIE.

Hierboven kunt u er ook voor kiezen om de video van deze aflevering van de podcast te bekijken. Tevens kunt u zich abonneren op de video’s van de podcast via mijn YouTube Kanaal en of door mijn Facebook Fanpage te gaan volgen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *