De Ochtend Wandeling S1/E89 | Sigrid Kaag en D66 toch niet voor Persvrijheid en Transparantie


Categories :
Sigrid Kaag

In deze aflevering van de podcast De Ochtend Wandeling bespreekt Bastiaan Toorenent het schandaal wat is ontstaan over de VPRO documentaire die met Sigrid Kaag werd gemaakt.

Uit stukken blijkt dat zowel ambtenaren van Buitenlandse zaken als Campagne medewerkers van D66 veel druk hebben uitgeoefend namens Kaag op de documentaire maker. Bastiaan vindt het krankzinnig dat Sigrid Kaag en D66 het hoogste woord voeren over transparantie en persvrijheid maar ondertussen zelf in achterkamers de persvrijheid willen beïnvloeden. De manier waarop dit gedaan wordt laat zien dat ook Sigrid Kaag een brevet van onvermogen verdiend en eigenlijk niet anders is dan oude politiek in een schijnheilig jasje, zegt Bastiaan.

Hierboven kunt u direct luisteren naar de podcast aflevering vanaf deze pagina. Tevens kunt u ervoor kiezen om u gratis te abonneren op de podcast via Spotify, Apple Podcast, Google Podcast en diverse andere podcast platformen.

Hierboven kunt u er ook voor kiezen om de video van deze aflevering van de podcast te bekijken. Tevens kunt u zich ook abonneren op de video’s van de podcast via mijn YouTube Kanaal of door mijn Facebookpagina te gaan volgen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *