De Ochtend Wandeling S1/E83 | Na 100 dagen formatie vormt vooral Hoekstra een blokkade!

Mariëtte Hamer

In deze aflevering van de podcast De Ochtend Wandeling bespreekt Bastiaan Toorenent de nu al 100 dagen durende formatie. Het zogenaamd snelle formeren is allang door de partijen los gelaten omdat het altijd al een leugen was voor de bühne. De haast is niet nodig omdat het momenteel beter gaat met het economische herstel dan van te voren verwacht. PvdA en GroenLinks werken voor het eerst echt samen en houden elkaar vast. D66 en VVD blijven CDA als de meest logische derde partij zien ondanks dat deze partij vele interne strubbelingen heeft die voor onzekerheid zorgen. En Wopke Hoekstra is een zeer slechte onderhandelaar en werpt de meeste blokkades op. Bastiaan vindt de nieuwe poging van Mariëtte Hamer waarin zij Sigrid Kaag en Mark Rutte de opdracht geeft om samen een concept regeerakkoord te schrijven, een mooie poging om eindelijk verder te komen dan alleen de poppetjes. Toch verwacht hij dat ook deze poging niet gaat werken of in ieder geval nog heel lang gaat duren.

Hierboven kunt u direct luisteren naar deze aflevering van de podcast. Tevens kunt u zich abonneren op de podcast via Spotify, Google Podcast, iTunes en diverse andere podcast platformen.

VIND U DE OCHTEND WANDELING LEUK EN LUISTERT EN OF KIJKT U GRAAG NAAR DE AFLEVERINGEN? WORDT DAN NU VRIEND VAN DE SHOW DOOR HIERBOVEN OP DE KNOP TE DRUKKEN EN EEN EENMALIGE DONATIE TE DOEN!

Hierboven kunt u direct vanaf deze pagina kijken naar de video van deze aflevering van de podcast. Tevens kunt u zich abonneren op de video’s van de podcast via mijn YouTube Kanaal of door mijn Facebookpagina te gaan volgen.

Eerder verschenen post in deze categorie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *