De Ochtend Wandeling S1/E80 | Zijn rellen op Zandvoort een logisch gevolg op verharde samenleving na corona?

In deze aflevering van de podcast De Ochtend Wandeling bespreekt Bastiaan Toorenent de rellen die op het strand van Zandvoort plaatsvonden onder jongeren en politie. Bastiaan vergoelijkt het geweld van de jongeren absoluut niet maar legt wel een verband tussen de opstootjes en de slechte voorbeelden die volwassenen met de corona maatregelen en protesten aan hen hebben gegeven.
In het algemeen is de samenleving verhard en gaan meer mensen met elkaar, de politie en andere autoriteiten, de confrontatie aan. Als volwassenen al geen respect meer tonen hoe kunnen we dan verwachten dat jongeren en tieners dat wel doen, vindt Bastiaan.

Vindt u de podcast De Ochtend Wandeling leuk en wilt u Bastiaan steunen met het behouden van de podcast?
Wordt dan hierboven direct Vriend van de Show door een eenmalige donatie te doen.

Hierboven vindt u de mediaplayer waarmee u direct de aflevering van de podcast kan beluisteren vanaf deze pagina. Tevens kunt u zich abonneren op de podcast via Spotify, iTunes, Google Podcast of diverse andere podcast platformen.

Hierboven kunt u direct vanaf deze pagina de video van deze aflevering van de podcast bekijken. Tevens kunt u zich abonneren op de video’s van de podcast via mijn YouTube Kanaal of door mijn Facebookpagina te gaan volgen.

Eerder verschenen post in deze categorie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.