De Ochtend Wandeling S1/E79 | Roep om vrijheid door Wappies en Extreem Rechts is Hypocriet!

In deze aflevering van de podcast De Ochtend Wandeling bespreekt Bastiaan Toorenent de hypocriete roep om vrijheid van extreem rechts en corona complotdenkers. Veel van de rechtse politici en corona wappies vinden dat hun vrijheid wordt ingeperkt door de corona maatregelen. Echter zijn ze vaak ook idolaat van bijvoorbeeld de autocratische leider van Rusland, Poetin.

Dat je vindt dat een regering niet het recht heeft om je vrijheid in te perken, is je goed recht, zegt Bastiaan. Maar de oprechtheid en geloofwaardigheid van die roep om vrijheid neemt sterk af zodra je ook een aanhanger bent van Vladimir Poetin of politieke leiders, zoals Thierry Baudet en Donald Trump, die autocratische leiders verheerlijken. Daarom stelt Bastiaan dat vele corona wappies en rechts extremisten niet anders zijn dan ongeloofwaardige hypocriete herrie schoppers.

Wilt u de podcast De Ochtend Wandeling ondersteunen? Wordt dan nu vriend van de show door hier boven direct een eenmalige donatie te doen.

Hierboven kunt u direct luisteren naar de aflevering van de podcast. U kunt zich ook abonneren op de podcast via Spotify, iTunes, Google Podcast en diverse andere podcast platformen.

Hierboven kunt u er ook voor kiezen om de video van de podcast te bekijken. Tevens kunt u zich abonneren op de video’s van de podcast via mijn YouTube Kanaal of door mijn Facebookpagina te gaan volgen.

Eerder verschenen post in deze categorie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *