De Ochtend Wandeling S1/E77 | Zorgt opstappen Omtzigt voor een Links Kabinet?


Categories :

In deze aflevering van de podcast De Ochtend Wandeling bespreekt Bastiaan Toorenent het te verwachte opstappen van Pieter Omtzigt en de gevolgen die dat zou kunnen hebben op het CDA en de formatie.
Bastiaan vindt het meer dan logisch dat na ook nog de memo die Pieter Omtzigt voor intern gebruik had geschreven uitlekte, hij het besluit heeft genomen om zijn lidmaatschap van het CDA op te zeggen. De gevolgen zijn echter dat het CDA de meest onzeker partij is geworden in de formatie aangezien niemand weet hoeveel fractie leden met Pieter Omtzigt mee zullen gaan. De enige andere optie voor de formatie lijkt een Links Kabinet waarin het CDA een kleine of zelf geen rol zal gaan spelen.

Wilt u deze podcast ondersteunen? Wordt dan vriend van de show door hieronder op de Doneer knop te drukken en een éénmalige donatie te doen.

Hieronder kunt u direct vanaf deze pagina luisteren naar de aflevering van de podcast. Tevens kunt u ervoor kiezen om u te abonneren op de podcast via Spotify, iTunes, Google Podcast en diverse andere podcast platformen.

Ook kunt u hieronder de video van deze aflevering van de podcast bekijken direct op deze website. Tevens kunt u zich abonneren op de video’s van de podcast via mijn Youtube Kanaal of door mijn Facebookpagina te gaan volgen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *