De Ochtend Wandeling S1/E75 | Zorgt de gezondheid rage van volwassenen voor meer Body Shaming bij kinderen?

In deze aflevering van de podcast bespreekt Bastiaan Toorenent de gezondheid rage van volwassenen en de neven effecten voor kinderen.
Bastiaan vindt dat met name ouders van jonge kinderen goed op moeten letten welk beeld zij afgeven over gezondheid, fit zijn en natuurlijk je lichaam. Kinderen zijn erg beïnvloedbaar en zouden door onze zoektocht naar het beste dieet een verkeerd beeld kunnen krijgen van hun lichaam en gezondheid wat met name psychisch veel schade kan veroorzaken. Uit onderzoekt blijkt namelijk dat body shaming eerder leidt tot meer overgewicht en of eetproblemen bij kinderen, dan voor minder problemen.

Wilt u de podcast De Ochtend Wandeling steunen? Wordt dan nu vriend van de show door een eenmalige donatie te doen.

.
Hieronder kunt u direct luisteren naar de aflevering van de podcast vanaf deze pagina. Tevens kunt u zich op de podcast abonneren via Spotify, iTunes, Google Podcast en diverse andere podcast platformen.

.
Ook kunt u ervoor kiezen om hieronder de video van deze aflevering te bekijken. Tevens kunt u zich abonneren op de video’s van de podcast via mijn Youtube Kanaal en door mijn Facebookpagina te volgen.

Eerder verschenen post in deze categorie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.