De Ochtend Wandeling S1/E74 | PostNL is het bewijs dat liberalisme niet werkt!

In deze aflevering van de podcast bespreekt Bastiaan Toorenent de teloorgang van de PTT, TPG, TNT en uiteindelijk PostNL.
De Liberalen van de VDD en D66 beloofde met de privatisering, doorvoering van marktwerking en invoering van de participatie samenleving, dat services zouden verbeteren en de prijzen lager zouden worden. Vijfentwintig jaar nadat Kabinet Paars 1 ooit begonnen is aan deze liberale gedachten kunnen we constateren dat de service alleen maar is verslechterd en de prijzen enorm zijn gestegen, zegt Bastiaan. Het winst moeten maken op iets wat eigenlijk een overheidsdienst zou moeten zijn blijkt uit alle voorbeelden onmogelijk. Daarom is met name het huidige te laat bezorgen en kwijtraken van examens door PostNL het ultieme bewijs dat Liberalisme niet werkt!

Draagt u de podcast De Ochtend Wandeling een warm hart toe en wilt u Bastiaan Toorenent ondersteunen? Wordt dan nu vriend van de show door hieronder te klikken op de donatie knop en een eenmalige donatie te doen.

.
Hieronder kunt u direct luisteren naar deze podcast aflevering op deze pagina. Tevens kunt u zich abonneren op de podcast via Spotify, iTunes, Google Podcast en diverse andere podcast platformen.

.
Ook kan u ervoor kiezen om hieronder de video van deze podcast aflevering direct vanaf deze website te bekijken. U kunt zich ook abonneren op de video’s van de podcast via mijn Youtube Kanaal of door mij te volgen op mijn Facebookpagina

Seizoen 1, Aflevering 74

Eerder verschenen post in deze categorie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.