De Ochtend Wandeling S1/E72 | Opnieuw corrupte CDA’er met boter op zijn hoofd!

Sywert van Lienden

In deze aflevering van de podcast bespreekt Bastiaan Toorenent de gebeurtenissen rondom het schandaal met Sywert van Lienden. Hoewel Bastiaan er in eerste instantie geen woord aan vuil wilde maken omdat al zoveel mensen iets gezegd hadden over de corrupte praktijken van Sywert van Lienden. Toch na het interview bij Buitenhof afgelopen zondag, vindt Bastiaan dat hij toch ook zijn mening moet geven over deze kwestie.
In de podcast stelt Bastiaan met name de vraag waarom met name CDA’ers en VVD’ers steeds vaker lijken over te gaan op machtsmisbruik, corruptie en vriendjespolitiek.

Draagt u de podcast De Ochtend Wandeling een warm hart toe en wilt u ons steunen? Wordt dan nu direct vriend van de show door een eenmalige donatie te doen.


Hier onder kunt u direct luisteren naar deze podcast aflevering. Tevens kunt u zich abonneren op deze podcast via Spotify, iTunes, Google Podcast en diverse andere podcast platformen.


Eveneens kunt u ervoor kiezen om hieronder de video van de podcast te bekijken direct op deze website. Tevens kunt u zich abonneren op de video’s van de podcast via ons Youtube Kanaal en of door onze Facebookpagina te gaan volgen.

Seizoen 1, Aflevering 72

Eerder verschenen post in deze categorie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.