De Ochtend Wandeling S1/E71 | Zijn Complot denker nu wappies of hebben ze ergens een punt.


Categories :

In deze aflevering van de podcast De Ochtend Wandeling bespreekt Bastiaan Toorenent het fenomeen van complottheorieën en zij die erin geloven. Volgens Bastiaan zijn er altijd al complottheorieën geweest. Omdat er soms ook waarheid in schuilt, zoals bij Watergate en de Lockheed Affaire, zullen ze in zijn ogen ook nooit helemaal weg gaan. Toch hoopt Bastiaan dat mensen zich beter gaan laten informeren en zich niet alleen maar laten beïnvloeden door 1 politieke stroming, nieuwsbron of zelfs wetenschappelijke kant. Want alleen bij goed informatie kan een echt schandaal worden onderscheiden van een complottheorie.

Wilt u de podcast De Ochtend Wandeling ondersteunen.
Wordt dan nu direct Vriend van de Show door een eenmalige donatie te doen.


Hieronder kunt u direct luisteren naar de podcast. Tevens kunt u zich abonneren op de podcast via Spotify, iTunes, Google Podcast en diverse andere podcast platformen.

Tevens kunt u hieronder ervoor kiezen om de video van de podcast te bekijken direct vanaf deze pagina. Tevens kunt u zich abonneren op de video’s van de podcast via ons Youtube Kanaal of door onze Facebookpagina te gaan volgen.

Seizoen 1, Aflevering 71

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *