De Ochtend Wandeling/Links Geleuter S2/E27 | De Corona Check App levert meer vrijheid op dan dat hij afneemt!


Categories :
Corona Check App

In deze aflevering van de podcast LINKS GELEUTER (voorheen De Ochtend Wandeling), bespreekt Bastiaan Toorenent waarom hij vindt dat de corona check app voornamelijk goed is omdat zij meer vrijheid geeft aan de meerderheid van de bevolking dan dat hij afneemt van de gehele bevolking.

Bastiaan wijst met zijn stellingname vooral naar de culturele en evenementen sector die pas sinds de invoering van de corona check app open kon gaan. Duizenden Artiesten, Acteurs, Muzikanten, Entertainers Organisatoren en Technici hebben door de app de mogelijkheid gekregen om te werken na anderhalf jaar stil zitten. Hierdoor kunnen ook weer miljoenen mensen wekelijks genieten van festivals, optredens, voorstellingen en concerten waardoor het leven allemaal net weer wat leuker is geworden.

Hierboven kunt u direct luisteren naar deze aflevering van de podcast. Tevens kunt u zich abonneren op de podcast via Spotify, Apple Podcast, Google Podcast en vele andere podcast platformen.

Hierboven kunt u direct de video van de podcast aflevering bekijken. Tevens kunt u zich abonneren op de video’s van de podcast via de YouTube Kanalen van Toorenent.nl of door de Facebook Fan Pagina van Bastiaan Toorenent te gaan volgen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *