De Ochtend Wandeling/ LINKS GELEUTER S2/E26 | Is Ankie Broekers Knol onbekwaam of heeft ze racistische motieven?


Categories :
Staatssecretaris Ankie Broekers Knol

In deze aflevering van de podcast vertelt Bastiaan Toorenent dat de Podcast De Ochtend Wandeling binnenkort een naamsverandering krijgt en zal doorgaan als LINKS GELEUTER. Tevens geeft hij commentaar op het falende beleid van Staatssecretaris Ankie Broekers Knol.

Bastiaan is nogal verbolgen over de plotselinge crisis bij het Asielzoekers meldingscentrum Ter Apel, omdat het duidelijk maakt dat de Staatssecretaris in vier jaar helemaal niets heeft gedaan. Zo sterk als haar uitspraken steeds zijn, waar ze op een later tijdstip vaak excuses voor heeft moet maken omdat ze veelal racistisch,bot en of onjuist waren, zo zwak blijken haar verandering in het asielbeleid en de verbeteringen voor een menswaardige opvang van vluchtelingen. Daarom begint Bastiaan zo langzamerhand te twijfelen aan het handelen van Staatssecretaris omdat in zijn ogen het er steeds meer op lijkt dat ze bewust onbekwaam handelt wegens eigen racistische opvattingen.

Omdat Bastiaan zowel bijna niet meer kan lopen en rolstoel afhankelijk is geworden, als dat hij door andere verplichtingen niet altijd meer in staat is om de podcast De Ochtend Wandeling in de vroege ochtend buiten op te nemen, heeft hij besloten om de podcast in de nabije toekomst van naam te laten veranderen. Voor de vaste abonnees van de podcast en de video’s, zal er niets veranderen. De naamsverandering zal automatisch gaan en het lidmaatschap zal gewoon blijven bestaan.

Hierboven kunt u direct luisteren naar de aflevering van de podcast. Tevens kunt u zich op de podcast De Ochtend Wandeling / LINKS GELEUTER abonneren via Spotify, Google Podcast, Apple Podcast en diverse andere podcast platformen.

Hierboven kunt u direct kijken naar de video van deze aflevering van de podcast. Tevens kunt u zich abonneren op de video’s van de podcats De Ochtend Wandeling / LINKS GELEUTER via de YouTube Kanalen van Toorenent.nl of door de Facebook Fanpagina van Bastiaan Toorenent te gaan volgen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *