Blauwe olifanten op de Dam | DOW Aflevering 3


In deze aflevering van de podcast De Ochtend Wandeling bespreekt Bastiaan Toorenent de blauwe olifanten actie die gisteren op de dam werd gehouden. Hij vindt dat links naast de liberalen moet gaan staan in het bereiken van eerlijkere verdeling van arm en rijk door middel van meer belasting te heffen op vermogen, winst en erf gelden.

Nederlanders zijn te vaak opgevoed met het idee dat erf en vermogensbelasting, oneerlijk is. Maar is het niet veel oneerlijker om mensen die heel hard werken alles te laten betalen zodat de mensen met vermogen en erfenissen niets kunnen blijven doen?

Hierboven kunt u direct luisteren naar de podcast vanaf deze pagina. U kun tevens zich abonneren op de podcast via Spotify, Apple Podcast, Google Podcast en diverse andere podcast platformen.

Hierboven kunt u kijken naar de video van de podcast aflevering. U kunt zich ook abonneren op de video’s van de podcast De Ochtend Wandeling via onze YouTube Kanalen.

Podcast “De Ochtendwandeling” wordt gemaakt door theatermaker, schrijver en opiniemaker Bastiaan Toorenent. Terwijl hij zijn honden uitlaat in het duingebied van Zandvoort, geeft hij zijn unieke kijk op dagelijkse politieke en maatschappelijke onderwerpen. Bastiaan geeft uitdrukkelijk zijn eigen progressieve en linkse mening zonder deze op te willen leggen aan anderen. Tevens bestaan er voor hem geen heilige huisjes of controversiële onderwerpen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *