BELASTINGDIENST MOET GEEN ROL MEER SPELEN IN CONFLICTEN MET DE BURGER | Podcast Links Geleuter S2/E29


Categories :
Staatssecretaris van Huffelen

In deze aflevering van de podcast LINKS GELEUTER, uit Bastiaan Toorenent zijn verontwaardiging dat de belastingdienst nog steeds een grote en vertragende rol speelt in de afhandeling van de Toeslagen Affaire.

Ouders die het slachtoffer werden van de toeslagen affaire moeten nog steeds wachten op een oplossing. Omdat de overheid bang is om maar één ouder teveel te geven of een werkelijke fraudeur te matsen, duurt de afhandeling verschrikkelijk lang. Een van de meest vertragende factoren hierin is dat de belastingdienst nog een grote rol speelt in deze afhandeling.
Bastiaan vindt het onbegrijpelijk dat de veroorzakers van de affaire nog steeds veel te zeggen hebben in de afhandeling en pleit daarom voor een nieuwe methode. Deze methode zegt simpel dat als er een conflict is ontstaan tussen burger en belastingdienst, ervan uit wordt gegaan dat de burger van goede wil is en dus de belastingdienst geen rol meer mag hebben in het oplossen of afhandelen van het desbetreffende conflict. Want de meeste burgers deugen maar de meeste belastingdienst ambtenaren niet!

Hierboven kunt u direct luisteren naar de podcast aflevering. Tevens kunt u zich abonneren op de podcast LINKS GELEUTER via Spotify, Apple Podcast, Google Podcast en diverse andere podcast platformen.

Hierboven kunt u direct kijken naar de video van deze aflevering van de podcast. Tevens kunt u zich abonneren op de video’s van de podcast LINKS GELEUTER via de YouTube kanalen van Toorenent.nl of door de Facebook Fanpagina van Bastiaan Toorenent te gaan volgen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *